art+escola_banner

Tasca de l’assessor:

• Els assessors fan un màxim de tres assessories de 90 minuts, a cada centre escolar inscrit. Els professors participants escolliran el tipus d’assessoria: amb els professors, amb els alumnes....
• Es tracta d’un assessorament de processos metodològics dirigits als professors no als alumnes.


Glòria Giménez, artista visual, docent i gestora cultural.
Llicenciada en Belles Arts, treballa en projectes artístics des de l’any 1998.
Premi Miquel Casablancas l’any 2000.
Ha fet residència artística a Hangar i tècnica d’arts visuals a Roca Umbert.
Combina els tallers d’art a escoles i instituts, amb les exposicions –tan individuals com col·lectives- i les intervencions artístiques a l’espai públic.
Participa com a assessora i comissària al projecte ART + ESCOLA al Vallès Oriental, des dels seus inicis.

Més informació: https://gloriagimenezcarrillo.wordpress.com/


Núria Nia, cineasta, visualista, docent i productora cultural.
Combina la seva tasca com a directora de tot tipus de peces audiovisuals a la seva productora La Panoràmica.cat amb la curadoria i la gestió cultural en matèries d'imatge i art digital a l'Estruch Fàbrica de Creació de Sabadell, a BaumannLab de Terrassa i a Matics Barcelona, l'Associació d'artistes digitals de la qual n'és co-fundadora. En docència imparteix seminaris  a diversos centres com  Tantàgora, el centre d'art contemporani La Termica de Málaga, o el Màster de Gestió Cultural de la Universitat de Barcelona, entorn a la producció cinematogràfica i les narratives digitals. És conferenciant sobre art digital, cinema i gènere i escriu mensualment al diari digital Weekand.

Més informació i treballs: www.nuriania.com


Clara Rebollo, tècnica en difusió cultural.
Llicenciada en Història de l'art, amb experiència amb projectes educatius i de difusió a museus i institucions culturals, amb especial èmfasi a la relació del públic i l'art contemporani. Autora de diversos articles i crítiques d'art a revistes culturals.