Teatre / Titelles

#Like_Unfollow

de TeDebat

Granollers: 1 i 2 de desembre

Share Button

Diuen que l’imperceptible aleteig d’una papallona pot tenir conseqüències devastadores a l’altra punta del món. Això és el que l’Oriol, ex alumne d’aquest institut, ens ve a explicar en una xerrada informal. Des de petit li agradava molt dibuixar i en acabar l’institut es va bolcar en treballar amb una novel·la gràfica. Un dia va penjar al seu compte a Instagram algunes imatges de proba i al cap de poc rebia una missatge intern des de l’altre cantó del món d’una de les productores d’animació més importants del món.

La xerrada flueix perfectament fins que, de sobte, una mà s’alça entre el públic i ho canvia tot: és la Marta qui demana la paraula. L’Ex amiga de l’Oriol, qui va viure amb ell la seva època d’institut, ha vingut aquí per ensenyar que el noi sempre ha tingut interès per les xarxes socials tot i que no sempre ha estat amb finalitats tan creatives com la que l’ha portat fins al nostre institut. 

Tot i que avui no hem vingut a parlar de la part negativa d’internet i les xarxes, tenim ganes d’explicar-vos les bones oportunitats que se’ns obren amb la tecnologia al nostre abast, potser la nostra xerrada, com les conseqüències de les accions dels petits lepidòpters, tindrà conseqüències que no podrem controlar...

Fitxa artística

Idea original: Cia. TeE
Direcció: Montse Rodríguez
Dramatúrgia: Gerard Guix
Intèrprets: Oriol Casals i Marta Hernández
Producció: Associació Cultural de Granollers
Agraïments: Jordi Bernabeu (Ajuntament de Granollers)
Durada: 50 minuts + debat